Go Wash - Persondatapolitik


Persondatapolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for Go Wash´s måde at behandle data på.   


Persondatapolitikken beskytter personlige oplysninger ved at regulere Go Wash´s brug af de oplysninger som du stiller til rådighed, når du bruger websitet www.go-wash.dk. Go Wash er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. 


Go Wash respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.


Samtykke

Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik, når du tilmelder dig vores servises med din e-mail og ved at benytte denne hjemmeside. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af persondatapolitikken på hjemmesiden. 


Hvis du ikke kan acceptere persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.


Oplysninger vi indsamler

Go Wash indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn, betalingskort mv.) for at levere den ydelse, som du efterspørger. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål.


Hvem vi deler oplysningerne med

Personoplysninger afgivet på www.go-wash.dk videregives kun til:

  • internt brug;
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser som du har bestilt via www.go-wash.dk. Vi benytter betalingsmodul via Nets, og ved køb på vores side krypteres og administreres alle dine oplysninger i overensstemmelse med de påkrævede sikkerhedsforanstaltninger og lovkrav.


Go Wash videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende bruger udøver misbrug eller svindel. Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart ud medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det.


Oplysninger til statistik & forbedringer

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.


Samarbejdspartnere / betroede tredjemænd

Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler, revisor mv.), som opbevarer og behandler personoplysninger på Go Wash´s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.