Go Wash - Persondatapolitik​

Persondatapolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for Go Wash´s måde at behandle data på.

Persondatapolitikken beskytter personlige oplysninger ved at regulere Go Wash´s brug af de oplysninger som du stiller til rådighed, når du bruger websitet www.go-wash.dk. Go Wash er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online.

Go Wash respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Samtykke

Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik, når du tilmelder dig vores servises med din e-mail og ved at benytte denne hjemmeside. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af persondatapolitikken på hjemmesiden.

Hvis du ikke kan acceptere persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Oplysninger vi indsamler

Go Wash indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn, betalingskort mv.) for at levere den ydelse, som du efterspørger. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål.

Hvem vi deler oplysningerne med

Personoplysninger afgivet på www.go-wash.dk videregives kun til:

  • internt brug;
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser som du har bestilt via www.go-wash.dk. Vi benytter betalingsmodul via Nets, og ved køb på vores side krypteres og administreres alle dine oplysninger i overensstemmelse med de påkrævede sikkerhedsforanstaltninger og lovkrav.

Go Wash videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende bruger udøver misbrug eller svindel. Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart ud medmindre vi har din tilladelse hertil, eller medmindre loven kræver det.

Oplysninger til statistik & forbedringer

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Samarbejdspartnere / betroede tredjemænd

Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler, revisor mv.), som opbevarer og behandler personoplysninger på Go Wash´s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.​

​Kontakt os

Bilpleje i absolut særklasse

Vi tilbyder professionel udstyr indenfor bilpleje til alle bilejere, der ønsker selv at sørge for en flot, velplejet og funklende ren vogn i garagen. Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. ​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din bil. 

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kenneth Jessen Andersen

Direktør

E-mail: kja@go-wash.dk

Mobil: 53 66 25 44

CVR-nummer: 40548475

Go Wash - Hornslet

Dalgårdsparken 9

8543 Hornslet

Find Go​Wash - Hornslet ​her

Go Wash - Romalt

Romalt Boulevard 36, Romalt

8960 Randers SØ

Find Go Wash - Romalt her

 Alle rettigheder forbeholdes Go Wash ApS.